Logo en huisstijl laten maken

Samen creëren we het DNA van jouw merk.

Logo en huisstijl laten maken

Branding is de basis van jouw merk

Breng je een nieuw merk/product op de markt? Zorg dan eerst dat je branding voor elkaar is. Want branding is wat vooraf gaat aan marketing.

Branding bestaat uit je logo, huisstijl en merknaam. Maar het is meer dan dat! Branding is de basis van je merk. Het vertelt wie je als bedrijf bent en waar je voor staat.

Merk paspoort

Net zoals jij als persoon een eigen identiteit hebt, heeft je merk dat ook. Samen gaan we uitzoeken wie jouw merk is. Wie is je doelgroep? Wat is je marktpositie? Wat zijn je USP’s? Door deze en andere vragen te beantwoorden maken we een merk paspoort.

Jouw merk paspoort is heel belangrijk. Want je wilt dat de uitstraling van je merk past bij de identiteit van je bedrijf.

Je merkpaspoort is geen verslag van 100 pagina’s. Het is een overzichtelijk document over jouw merk.

logo

Logo

Een goed logo is ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat je opvalt en wordt herkend. Het moet de juiste sfeer uitstralen en jouw boodschap communiceren. Het wordt het gezicht van jouw merk.

Jouw logo moet geschikt zijn voor diverse toepassingen, denk aan je visitekaartjes, website en social media maar ook voor je bedrijfsauto en pand.

Huisstijl

De uitstraling van je merk bestaat niet uit alleen je logo. Je merk moet ook herkenbaar zijn aan de kleuren, typografie, stijl van foto/video etc. Dit alles samen noemen wij je huisstijl.

Wij zorgen voor een ijzersterke en herkenbare huisstijl! Een huisstijl die je kan doorvoeren in bijvoorbeeld je visitekaartje, briefpapier, social media en website.

Logo en huisstijl
logo en huisstijl handboek

Huisstijl handboek

Als we een logo en huisstijl hebben bepaald, vatten we de do’s en don’ts samen in een huisstijl handboek. Zo ben je altijd verzekerd van een consistente uitstraling.

Reclame uitingen

Wij denken na over welke huisstijldragers je nodig hebt. Voor de hand liggend zijn een visitekaartje, je briefpapier en je website. Maar heb je ook aan de aankleding van je bedrijfspand of belettering van je bedrijfsauto’s gedacht?

⟶  Reclame uitingen laten maken

⟶  Website laten maken

reclame uitingen

Een selectie van onze favoriete logo's en huisstijlen. Sta jij hier binnenkort tussen?

Doorlooptijd

We werken snel, maar niet overhaast want kwaliteit is belangrijker dan snelheid. Meestal heb je binnen 2-3 weken jouw eigen huisstijl en logo!

Voor de startende ondernemer hebben wij een super professioneel en voordelig starterspakket! Alles wat je nodig hebt om je bedrijf een vliegende start te geven.

⟶ Bekijk starterspakket