Website laten maken

Wij maken websites met een verhaal,websites die gericht zijn op emotie en conversie.

Alles begint met een slim concept

Wij maken niet zomaar een online visitekaartje. Wij maken websites met een verhaal, websites die gericht zijn op emotie en conversie.

Wat wil je dat de gebruikers gaan doen op je website? Wat wil je ze vertellen? Dit zijn belangrijke vragen, daarom beginnen we ieder project met een persoonlijke brainstormsessie.

Aan de hand daarvan maken we een concept op maat, zodat je verzekerd bent van een goed resultaat.

Design op maat

Voordat wij je website bouwen werken we meestal het concept voor de nieuwe site uit in een interactief prototype. Dit interactieve prototype zal de structuur van de site laten zien en geeft je een beeld van hoe jouw site eruit zal zien.

grafisch ontwerp

Gebouwd met Wordpress

Je wilt natuurlijk geen basis template-website, want deze zijn niet gericht op jouw doelen en zijn niet onderscheidend. .

Toch is het zonde om voor elk project van schets af aan te beginnen, want dat is heel kostbaar. Daarom combineren wij deze 2 manieren. We gebruiken de voordelen van Wordpress zodat we snel en kwalitatief kunnen bouwen, maar doen dat altijd met het doel van de klant in gedachten.

Webshop

Voor een webshop kun je ook bij ons terecht!

In je eigen webshop kan je je hele assortiment kwijt. Het maakt niet uit of je kleding, ebooks of concertkaartjes verkoopt. Je houdt makkelijk zelf de voorraad van je producten bij.

Met Mollie koppelen we je webshop aan online betaalmethoden zoals iDeal en creditcard. De ontvangen betalingen ontvang je handig in één overzicht.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Om vindbaar te zijn op Google is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt voor zoekmachine optimalisatie. Wij richten je website slim en startklaar in.

Wil je meer dan dat? Je kunt bij ons ook terecht voor custom SEO optimalisatie. Zo kun je nog hoger scoren in Google.

Copywriting

Goede tekst op je site is heel belangrijk. Goede tekst moet aansluiten op het doel en de uitstraling van je site. Tegenwoordig moet deze tekst ook aansluiten bij de SEO (Search Engine Optimization). Door onze copywriting te combineren met SEO is je website leesbaar én vindbaar.

copywriting

Goed beeldmateriaal

We laten jouw site opvallen door middel van passend beeldmateriaal. Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dan moet het beeld wel de juiste boodschap overbrengen.

Sommige klanten hebben al prachtig eigen beeldmateriaal. Maar mochten we nog beelden missen, dan kunnen we passende Stockfoto’s of video’s kopen. Ook kunnen we het beeldmateriaal zelf maken of bestaande beelden bewerken.

Zelf je website aanpassen

Via het Wordpress CMS systeem kun je makkelijk zelf je website beheren. Je kunt zelf blog berichten of nieuws artikelen plaatsen.

Hosting en onderhoud

Je kunt bij ons ook terecht voor de hosting en het onderhoud van je website. Wij willen dat je zorgeloos online bent. Daarom onderhouden wij de websites van onze klanten met liefde. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Is jouw website al ondergebracht bij een andere hostingpartij, maar wil je toch dat wij je website onderhouden? Dat is geen enkel probleem!

Een selectie van onze favoriete websites. Sta jij hier binnenkort tussen?

Doorlooptijd

We werken snel, maar niet overhaast want kwaliteit is belangrijker dan snelheid. Meestal ben je na 4-8 weken live!

Voor de startende ondernemer hebben wij een super professioneel en voordelig starterspakket! Alles wat je nodig hebt om je bedrijf een vliegende start te geven.

⟶ Bekijk starterspakket